Vorm ja Värv kunstinäitus

Mai 5 - Juuli 5

T1 Keskuse 2.korrus ,

Maria Evestus, Britta Benno, Xenia Joost, Mirjam Hinn, Evelin Zolotko, Kairo, Kristi Kangilaski, Liis Koger, Lilian Maasik, Lilian Mosolainen, Takinada, Valera Poljakova, Tiiu Rebane, Santa Zukker.

Vorm ja Värv 05. mai- 05. juuli 2023
T1 galerii

Kõigepealt oli mõte, mõte transformeerub sõnaks ning kunstnik annab oma tegevuse läbi mõttele vormi. Edasi omistab kunstnik tekkinud vormile värvi- sealt edasi saab sündida vaid kunstiteos. Ühisnäitus „Vorm ja värv” annab läbi erineva vormi ja värvi koosmõju edasi looja sisemisi pingeid, mõttemalle, nägemusi ning energiat.

Näitusel on esindatud Eesti naiskunstnikud, kus vaataja saab aimu, kuidas mõtestab enda jaoks tänapäeva kunstnik enda ümbrust ning selle läbi enda fantaasiamaailma vormi ja värvi kooslusesse seab… Ekspositsioon toob kokku Eesti kaasaegsete naiskunstnike kahurväe, kes oma loominguga on end nii kodus kui võõrsil nii palju tõestanud, et ei vaja eraldi välja toomist. Ühisnäitusel on esindatud erinevad meediumid, fotokunstist- maalikunstini.
Näitus aitab läbi kunstiteose ja vaataja suhte, kodanikul suhestuda tänapäeva kunstipraktikate ning nende erinevate vormidega. 

Instagram.

#t1tallinn #tasteoftallinn