Aprill 6

2.Korrus , 10:00-18:00

TEDxLasnamäe on eelkõige koht kus esinevad erinevad tehnoloogia-, meelelahutuse- ning disainimaailma tegelased meilt ja mujalt. Üritus leiab 6. aprillil, Tallinna uusimas kaubanduskeskuses T1.

Eelmise aasta konverentsi avakõnelejaks oli Vabariigi President Kersti Kaljulaid, kes esines teemal “Mis määrab inimese elukaare kulgemist ja millest sõltub tema edu kaasaegses ühiskonnas”. Konverentsist võttis osa enam kui viissada kuulajat.

Käesoleval aastal esinevad konverentsil kümme erinevat kõnelejat kes jagavad oma ideid masinaõppe, innovaatiliste materjalide, kasutajasõbraliku disaini, kriisikommunikatsiooni, uue põlvkonna põllumajanduse, tuleviku maksude, õnne otsingute ja teistel teemadel. Konverents toimub vene keeles sünkroontõlgega eesti keelde.

Nende hulgas on kinorežissöör ja kriisikommunikatsiooni ekspert Imar Raag, disainer Dan Mikkin, Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov, Tartu Ülikooli Arvutiteaduse instituudi Keeletehnoloogia õppetooli juhataja Mark Fišel, pluss-suuruses modell Viktoria Skrõnnik, teaduskandidaat ja masinõppe spetsialist Anna Aljanaki, tehnikateaduste doktor Marina Kritševskaja, ema, blogija ja MTÜ Vivere erakooli asutaja Anastasia Zakurdaeva, väliskülaline farmer Maksim Kiritško.

Instagram.

#t1tallinn #tasteoftallinn