GoParking avab lennule registreerimise teenuse, kell 13.00

Veebruar 22 - Veebruar 29

Terminali aatrium, 1. korrusel, 13.00

Laupäeval, 22. veebruaril, kell 13.00 avab GoParking kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn lennule registreerimise teenuse (T1 Terminal aatriumis), et check-in lendajatele veelgi mugavamaks ja kiiremaks muuta.

GoParking täiendas oma lennujaama parkimisteenust ning reisijate aja säästmiseks avas lennule registreerimise punkti T1 Mall of Tallinnas.

„Alates laupäevast on Tallinna lennujaamast väljumine veelgi lihtsam, sest avatakse teenus Check-in @ T1 Mall of Tallinn. T1 pakub nüüd infoletis teenust, kus end mugavalt ja tasuta lennule registreerida ning pardakaart välja printida,” ütles GoParkingi juhatuse esimees Jesse Paananen.

Paananeni sõnul näitab statistika, et 20-30 protsenti reisijatest eelistavad registreerida end lennule lennujaama check-in lauas. „Näeme, et sama sihtgrupp võiks olla huvitatud selle teenuse kasutamisest lennujaama lähedal asuvas kaubanduskeskuses, kus ajaveetmise võimalusi on rohkem,“ rääkis Paananen.

Reisijad saavad nüüd parkimiskoha ette broneerida, sealt T1 Mall of Tallinna sõita, end lennule registreerida ning nautida T1 Mall of Tallinna teenuseid. Näiteks enne lendu einestada või reisile kingitusi soetada, mis on hea võimalus väljaspoolt Tallinna reisile minevatele inimestele.

T1 juhi Allan Remmelkoore sõnul on T1 Mall of Tallinn osa Ülemiste piirkonna transpordisõlmest ning tulevikus nähakse end lennujaama ja Rail Baltica eel-terminalina, mille hulka võiks kuuluda ka pagasi ära andmine. „See on ka põhjus, miks me oleme valmis katsetama erinevaid uusi teenuseid ja otsima sünergiat esmapilgul ootamatutest kohtadest. Kui oleme suutnud klientide jaoks ühendada reisimine ja vaba aja veetmine, oleme olnud edukad, “ rääkis Allan Remmelkoor.

Lennule registreerimise võimalust tulevad avama Eesti purjetamise rahvusmeeskonna esindajad vennad Juuso ja Henri Roihu, kes treenivad 2020. aasta Tokyo olümpiamängudeks. Sportlastena rändavad Roihud pidevalt mööda maailma ning kiire ja stressivaba reisimine on neile tähtis. T1 Mall of Tallinna võtavad vennad Roihud kaasa ka oma paadi.

T1 Mall of Tallinn on lennureisidele sobiv alguspunkt. Keskus on lennujaamaga hästi ühendatud ühistranspordi, eeskätt tramm nr 4, ja taksoliiklusega.

Check-in @T1 Mall of Tallinn hakkab asuma keskuse infoletis esimesel korrusel. Lennule saab end registreerida E-R kella 11-20, L-P kella 10-21. Teenidus hakkab olema eesti, inglise, vene ja soome keeles. GoParking parkimistsoon on T1 Mall of Tallinnas avatud ööpäevaringselt.

GoParking aitab lennureisijatel lihtsamalt lennujaama jõuda, pakkudes lennujaama parkimisteenust nii Eesti kui ka välismaa kaubanduskeskustes. GoParking digitaalse platvormi kaudu saab lennureisija enne saabumist parkimiskoha ja lisateenused ette broneerida. Kõik teenused kaubanduskeskuses on saadaval enne ja pärast reisi. Sarnased lennule registreerimise punktid avatakse peagi Soomes, Rootsis ja Taanis.

Instagram.

#t1tallinn #tasteoftallinn